Webshop

Volkorenmeel
Tarwe - volkorenmeel
Bevat nog alles van de gemalen tarwekorrel.Vers gemalen graan, gemalen door molenstenen. Zeer voedzaam en vezelrijk. Geschikt voor broodbakken. Met behoud van smaak en ...
Meer info

Molenwit (Tarwebloem)
Tarwebloem is te gebruiken voor brood, koek, cake, en voor algemeen keukengebruik, zoals het binden van sauzen. Tarwebloem is gebuilde volkoren tarwemeel.
Een buil is een zak om een st...
Meer info

Speltvolkoren (speltmeel)
Spelt is een oud tarweras dat weer opnieuw in de belangstelling staat. Door de veredeling van graan is hij uit de mode geraakt.
Spelt heeft een eigen smaak en geur en bevat weinig eiwitten, ...
Meer info

Speltwit ( speltbloem )
Spelt is de voorloper van tarwe. Door veredeling van spelt is tarwe ontstaan.Tarwe had een grotere opbrengst en hoefde niet gepeld te worden. Spelt heeft 3 beschermingslagen ; het bu...
Meer info

Boekweitmeel
Boekweitmeel is gemalen gepelde boekweit.
Vroeger maalden we de boekweit als gehele korrel. Je kreeg dan het dopje aan stukjes gemalen en de gemalen boekweit.
Door het te zeven had je...
Meer info

Maismeel
Gemalen maiskorrels tot meel.
Ons maismeel is puur gemalen mais , zonder verdere
toevoeging of bewerkingen.
Te gebruiken als toevoeging aan meelsoorten.(bv 10% van het meel)
Meer info